Rafel Bosch explica la seva feina al BAClab

En Rafel Bosch treballa al CTFC des de l’any 2009, al Grup de Biologia de la Conservació de l’Àrea de Biodiversitat. La seva tasca es basa en l’anàlisi de la interacció entre la gestió dels espais agrícoles i la conservació de la biodiversitat d’aus estèpiques, havent centrat fins ara els seus treballs principals en els estudis de la població, hàbitat i reproducció de la Terrerola vulgar (Calandrella brachydactyla) i dels pteròclids (Pterocles alchata i P. orientalis).
Per altra banda, és llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica, té el Diploma d’Estudis Avançats i suficiència investigadora (DEA) en zoologia, i està preparant la seva tesi doctoral dins el programa de zoologia de la Universitat de Barcelona sobre els factors que determinen la qualitat dels territoris de l’Àliga cuabarrada a les Serralades Litorals Catalanes.

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter