Restauració i gestió ecològica fluvial. Manual de bones pràctiques de gestió de rius i riberes

Ja estan disponibles a la pàgina web del CTFC les versions digitals en català i en castellà de la publicació Restauració i gestió ecològica fluvial, emmarcat en el projecte europeu Interreg Ricover.

La publicació ha estat coordinada per Jordi Camprodon (CTFC), Marc Ordeix (CERM) i Maria Teresa Ferreira (ISA) i ha comptat amb la participació d’experts, tant de les diferents institucions que han participat en el projecte com d’altres organismes.

“Constitueix un veritable manual de supervivència per als ecosistemes de la conca del Mediterrani. El seu títol, Restauració i gestió ecològica fluvial, es reforça amb un subtítol pràctic i operatiu, Manual de bones pràctiques de gestió de rius i riberes. És un llibre que tracta sobre rius difícils, complexos i sensibles” Extracte del pròleg de António Guerreiro de Brito, professor de la Universidade do Minho.

El Manual està disponible …

… en català

… en castellà

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter