Workshop del projecte FARMLAND

Entre el 13 i el 17 d’abril, ha tingut lloc al CTFC (Solsona) un workshop del projecte FARMLAND  (Biodiversa-Eranet) , amb la participació de membres de l’Àrea de Biodiversitat (Lluís Brotons, Gerard Bota i David Giralt) i investigadors francesos i canadencs pertanyents a les diferents institucions involucrades en el projecte.

Workshop del projecte FARMLAND (Biodiversia - Eranet) al CTFC (Solsona)

La reunió tenia per objectiu principal  elaborar un article científic amb les dades de biodiversitat (papallones, aranyes, plantes, ocells, etc.) recollides durant el 2013 al llarg de les 8 regions europees (França, Regne Unit, Alemanya i Catalunya) i 1 canadenca, que  participen en aquest estudi.

El projecte FARMLAND estudia com responen diferents components de la biodiversitat (plantes, ocells, papallones, abelles, etc) i els serveis ecosistèmics que proveeixen (pol·linització i control de plagues de cultius) davant l’homogeneització dels paisatges agrícoles (diversitat de cultius, quantitat de parcel.les agrícoles, etc.). L’objectiu final és identificar punts de trobada entre agricultura, biodiversitat i serveis ecosistèmics.

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter