Jornada: Espècies i biodiversitat en temps de crisis

El proper dijous 11 de juny de 2015 en Lluís Brotons presentarà l’Observatori de la Biodiversitat dels Espais Naturals de Catalunya en la Jornada: Espècies i biodiversitat en temps de crisis.

L’Observatori de la Biodiversitat dels Espais Naturals de Catalunya, és una de les prioritats de l’eix 2 del Pla de Gestió dels ENPE de Catalunya 2015-2020.

La feina feta a l’àrea de biodiversitat del CTFC en el marc de l’elaboració dels Programes de Conservació  i Seguiment de la Biodiversitat en els ENPE de Catalunya (PCSB)  servirà com a punt de partida per la creació  de l’Observatori de la Biodiversitat. El PCSB és un projecte que el CTFC i el SENP està elaborant conjuntament, la missiò principal del qual és donar suport a l’elaboració dels Plans Especials, per això aglutina molta de la informació de la biodiversitat dels Espais Naturals de Protecció Especial gestionats per la Generalitat de Catalunya. Aquesta informació serà el punt de partida per la creació de l’Observatori de la Biodiversitat.

Aquesta jornada es realitzarà a Santa Coloma de Farners, en el marc de les Pla de Transferència Tecnològica del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Per més informació:

- Programa de la jornada

- Presentació de l’Observatori de la Biodiversitat dels Espais Naturals de Catalunya

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter