Nits dels ratpenats 2015

Com ja és habitual per aquestes dates, s’estan celebrant les nits dels ratpenats. Aquest cap de setmana s’ha realitzat la nit dels ratpenats al parc de la mitjana de Lleida i el proper cap de setmana es realitzarà a l’Estany d’Ivars, en ambdues participen tècnics del BAClab.

La Mitjana ha acollit per 5è any consecutiu “La Nit dels Ratpenats”, una activitat dedicada al coneixement dels ratpenats i al foment de la seva protecció. Els participants en la Batnight han pogut resoldre algunes preguntes com quantes cries té un ratpenat, què fan durant el dia, què mengen, com cacen, on hivernen, per què viuen en colònies o quants anys viu un ratpenat, entre altres. Clicar aquí per ampliar la notícia.

El proper divendres 25 de setembre es celebrarà la nit dels ratpenats a l’Estany d’Ivars, en la qual s’explicaran com són les caixes de muricecs, quina funció important fan a la natura i es realitzarà una passejada nocturna al voltant de l’estany per constatar l’activitat dels muricecs amb detectors d’ultrasons. Clicar aquí per més informació.

Per més informació:

- 11a nits dels ratpenats de Catalunya

- Descobreix els ratpenats

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter