Delta Birding Festival 2016

BAC Lab va ser present al Delta Birding Festival 2016 a través de la  conferència del Gerard Bota sobre les adaptacions dels ocells a les condicions d’ariditat.
Del 23 a 25 de setembre  del 2016 es va dur a terme el Festival internacional d’Ornitologia del Delta de l’Ebre 2016, un gran esdeveniment ornitòleg celebrat al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Aquest Festival és una bona oportunitat per escoltar ornitòlegs de renom internacional d’arreu i per difondre el paper clau de les aus entre la societat a través de diferents activitats per a tots (exposicions, excursions en vaixell, visites guiades, tallers per a nens, etc.).
Aquest any, 2.000 persones han visitat el festival, pel què s’ha consolidat com el referent internacional de la ornitologia del Sud de la  Mediterrània.
Per a més informació:
  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter