Ranging behaviour of little bustard males, Tetrax tetrax, in the lekking grounds

Nou article encapçalat per Anna Ponjoan (CTFC-UB) i publicat a Behavioural Processes en el qual també han participat Gerard Bota (BACLab)-CTFC)Santi Mañosa (UB) .

Aquest article proporciona nova informació sobre el comportament territorial dels mascles de sisó (Tetrax tetrax) – una espècie d’ocell estepari amenazada –  dins dels leks durant el període reproductor i els factors subjacents que causen la variació d’aquest comportament. L’edat dels mascles, la qualitat de l’hàbitat i la població s’han identificat com a factors determinants. A mesura que la seva edat i condició social augmenta, els mascles redueixen i concentren els seus territoris en àrees més petites.

Si desitges saber més sobre aquest tema , clica el següent link:

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter